Som kunde i Havtrygd nyter du godt av våre medlemsfordeler. En vesentlig del av vårt fordelsprogram er rettet mot skadeforebyggende arbeid. Vi vet våre kunder/medlemmer er opptatt av disse forholdene og vi ønsker derfor å være en bidragsyter på dette viktige området.

Utbytte/premierabatt

Havtrygd deler ut premierabatt/utbytte til sine medlemmer basert på våre økonomiske resultater. I tillegg er du som kunde i Havtrygd på tilsvarende vis også berettiget til utbytte fra vår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring ASA. Tilsammen har dette utgjort betydelige beløp de senere år.

Fartøyshåndbok og reflekser

De har i de senere år kommet nye og strengere krav fra myndigheter til drift av fiskebåter, der etablering av et sikkerhetsstyringssystem er et av de viktige. (Skipssikkerhetsloven § 7.) Havtrygd kan tilby en Fartøyshåndbok i et hendig A5 format, tilpasset de mindre fartøyene og som tilfredsstiller kravene. Håndboken er utviklet i samarbeid med Theia AS i Tromsø og tilbys våre medlemmer til en subsidiert pris på kr. 500,- Den bestilles hos oss på telefon eller e-post (firmapost@havtrygd.no) der vi trenger å vite navn på rederi og fartøy.

Et annet krav som er kommet er krav om tilsammen 14 reflekser. (Forskrift om fiske- og fangstfartøy under 15 meter største lengde § 61.") Vi sender på forespørsel et sett reflekser av god kvalitet gratis til våre medlemmer.

Støtte til skadeforebyggende tiltak

Havtrygd yter støtte til sine medlemmer som bidrar til å trygge sikkerheten for båt og mannskap. Dette er målrettet måte å tilbakeføre midler til våre medlemmer. Prinsipielt kan Havtrygd støtte mange ulike tiltak etter søknader fra våre medlemmer. Vi har imidlertid valgt å fremheve følgende skadeforebyggende tiltak der vi har standardiserte støtteordninger og/eller rabatterte priser:

  • Automatisk Identifikasjon System (AIS) type A eller B
  • Arbeid/flytedress Regatta Fisherman
  • Arbeid/flytedress Stormline
  • Trådløs dødmannsknapp
  • Leider
  • Viderekobling av alarm
  • Bonpet brannslukning ampulle
  • Spurs propellkniver
  • Radarreflex

Les mer om våre skadeforebyggende tiltak her.

 480 33 444

Vakttelefon

24 timers beredskapstelefon


 55 55 74 00

Kundeservice

Kontakt oss for ytterligere informasjon, for å bli medlem og for å tegne forsikring.

Åpningstider

15/9 - 14/5 kl. 08.00 - 15.30
15/5 - 14/9 kl. 08.00 - 15.00